Referanser

Finansforbundet

«Tenk at salg av medlemskap kunne være så gøy og samtidig så enkelt uten at du føler at du er en «selger»!

 

Anbefaler gutta i Sellit som med sitt herlig engasjement og humor gir deg verktøy som gjør deg så trygg på «selgerjobben» at den blir en naturlig del av deg Ellen L Stene hovedtillitsvalgt Danske Bank

 

Jeg kom til dette kurset med følgende tanke i hodet: «Hva skal man med salgskurs når man snakker om verving»…. .
Gutta i Sellit leverte varene så det holdt uten innviklede salgsteorier. Hvis alle salgskurs er som dette kan det bli mange storselgere rundt oss… Owe Haukaas Andersen hovedtillitsvalgt Frende skadeforsikring.

 

Med å rydde bort noen tenkte begrensninger og bruke enkle teknikker – så ble det mye mer fart i vervingen. Sellit hjalp oss til å tro på produktet Finansforbundet, ved hjelp av teori, eksempler og mye latter! Anne-Marit Hope hovedtillitsvalgt Sparebanken Vest

 

Er det nødvendig å bruke tid på salgskurs når det gjelder verving? Etter kurs med Sellit er mitt svar definitivt JA.   Sellit fikk blant annet satt fokus på å sette av tid, salgsargumentasjon og ikke minst hvordan lukke salget.  Dette er gode teknikker å ha med seg i vervearbeidet.

Engasjementet til Sellit smitter over på meg som deltaker på kurset, noe som for min del har økt egenmotivasjon og fokus for verving.  Kristin Axelsen Tillitsvalgt i Sparebanken Vest.

LK Systems AS

LK Systems AS, har benyttet seg av Terje og Øystein som salgstrenere for ute- og inneselgere. Vi er veldig godt fornøyde og ser lønnsomme resultater etter å arbeidet systematisk med konkrete handlingsplaner mellom samlingene. Som eksempler på temaer har vi arbeidet målrettet med profesjonell møtebooking, prospecting av nye kunder, salgsargumentasjon og ikke minst mentale hindringer i salgsfasen.

 

Våre selgere liker svært godt måten samlingene blir lagt opp på med en god veksling av teori, gruppearbeid og ikke minst «live» gjennomføring for å skape resultater, selvtillit og ikke minst øke produktiviteten.

«Bli litt tøffere» er noe som har satt seg hos våre selgere!

Lars Petter Olsen, Daglig leder – LK Systems AS

Altibox

Jeg har ved flere anledninger brukt Sellit i kurs og motivasjonssammenheng. De gutta kan lage diamanter av selv en pose sukker, mens de smiler og får oss til å smile! Fabelaktig!

 

Brynjar Andersen – salgssjef Altibox

First Hotels AS

I et tøft marked, med stadig hardere konkurranse fra profesjonelle kjede aktører, og historisk en rompris som på ingen måte har holdt følge med kostnadene forbundet med hotelldrift, ligger det stadig et større ansvar på hotell operatørene og lykkes med salget. Det er fremdeles svært viktig, men ikke nok, kun å gi gjesten en god opplevelse. Det må også fokuseres sterkt på å selge hvert rom til den rette pris, og knytte mersalg til hver gjest.

 

Som leder i hotell næringen i over 20 år har jeg søkt støtte til å bedre den kommersielle suksessen via flere kanaler/leverandører, og kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har jobbet med noen som er bedre enn Sellit. De har et meget lett forståelig budskap, og formidler dette på en humoristisk og forståelig måte for alle medarbeidere. Vi kan dokumentere en betydelig ROI på vårt samarbeide med Sellit, og jeg vil gjerne jobbe med Sellit igjen

Helge Krogsbøl – President Operation First Hotels AS

Senterkontoret Jessheim Storsenter

En stor takk til Sellit, som med sitt engasjement og sin faglige styrke, overbeviste oss om at å oppnå suksess er mulig med enkle teknikker.
Vi på Jessheim Storsenter er begeistret!

 

Marianne Olstad – Senterkontoret Jessheim Storsenter

Apotek 1

Salgskurs med Sellit var bare helt fantastisk bra på alle måter. Dere formelig oser av glød og entusiasme. Terningkast 6!

 

Bodil Steen – Nasjonal Salgsteamleder Norge Apotek 1 Kjeden

Officer kjeden

Fantastisk inspirerende og motiverende ledere, som lærer vekk lederskapsteknikk som kan brukes i alle aspekter av livet, som absolutt vil øke livet i sin helhet til å tenke increase og få det maksimale ut av et potensial! Absolutt en sterk og sunn undervisning som vil gi resultatene du ønsker!

 

Vibeke Elisabeth Gundersen – Officer kjeden