Referanser

I Sellit lever og ånder vi for fornøyde oppdragsgivere, men vi ønsker ikke at du bare skal ta vårt ord på dette! På denne siden kan du lese litt om hva enkelte av våre kunder syns om samarbeidet med oss, og hvordan vi hjelper den enkelte med å øke salget og ikke minst motivasjonen.

Anmeldelser

Tilbakemeldinger fra våre kunder

5/5
Det var en virkelig bra seanse. Jeg har kun fått meget positive tilbakemeldinger, og folk opplevde det som veldig relevant. Vinklingen opplevde jeg som veldig bra, og selgerne uttrykker ønske om mer slik trening. Jeg vil rose dere for måten dere tar rommet og skaper en trygg og fin atmosfære på, fra første sekund. Dere overleverte på mine forventninger.
Stian Lind-Dramstad
Salgssjef, FINN Jobb
5/5
Jeg kan melde om gode tilbakemeldinger fra både salgsledere og meglere. Sellit «live» var superbra! Det traff både de som hadde vært med en stund og trengte påfyll, og nye som fikk lære mye nytt. Spesielt historiefortellingene slo godt an. Den tiden vi brukte i går på å lese tilbake erfaringer og planlegge, var gull verdt. Jeg er trygg på at dette gjør oss bedre.
Fredrik Giske-Nesslin
Regionleder Bergen, Eiendomsmegler Vest
5/5
Terje og Øystein i Sellit kan virkelig holde foredrag inn salg. De har lang fartstid innen bransjen og det gjenspeiler seg i foredragene. De har et engasjement som de gir videre slik at man går ut med ny motivasjon og gleder seg til å gå løs på nye salgsoppgaver. Jeg har i tillegg vært så heldig å ha coaching med Øystein i min jobb i PGM. Vi gikk gjennom alt fra møtebooking til closing med stort hell. Salgstallene økte betraktelig etter coaching, da jeg fant riktig måte å jobbe på. Anbefaler disse gutta på det sterkeste!
Pål Martin Dammen
PGM AS
5/5
Er det nødvendig å bruke tid på salgskurs når det gjelder verving? Etter kurs med Sellit er mitt svar definitivt JA. Sellit fikk blant annet satt fokus på å sette av tid, salgsargumentasjon og ikke minst hvordan lukke salget. Dette er gode teknikker å ha med seg i vervearbeidet. Engasjementet til Sellit smitter over på meg som deltaker på kurset, noe som for min del har økt egenmotivasjon og fokus for verving.
Kristin Axelsen
Tillitsvalgt, Sparebanken Vest
5/5
Anbefaler gutta i Sellit som med sitt herlig engasjement og humor gir deg verktøy som gjør deg så trygg på «selgerjobben» at den blir en naturlig del av deg
Ellen L Stene
Hovedtillitsvalgt, Danske Bank
5/5
Med å rydde bort noen tenkte begrensninger og bruke enkle teknikker – så ble det mye mer fart i vervingen. Sellit hjalp oss til å tro på produktet Finansforbundet, ved hjelp av teori, eksempler og mye latter!
Anne-Marit Hope
Hovedtillitsvalgt, Sparebanken Vest
5/5
Jeg kom til dette kurset med følgende tanke i hodet: «Hva skal man med salgskurs når man snakker om verving?» Gutta i Sellit leverte varene så det holdt uten innviklede salgsteorier. Hvis alle salgskurs er som dette kan det bli mange storselgere rundt oss…
Owe Haukaas Andersen
Hovedtillitsvalgt, Frende skadeforsikring.
5/5
En stor takk til Sellit, som med sitt engasjement og sin faglige styrke, overbeviste oss om at å oppnå suksess er mulig med enkle teknikker. Vi på Jessheim Storsenter er begeistret!
Marianne Olstad
Senterkontoret Jessheim Storsenter
5/5
I et tøft marked, med stadig hardere konkurranse fra profesjonelle kjede aktører, og historisk en rompris som på ingen måte har holdt følge med kostnadene forbundet med hotelldrift, ligger det stadig et større ansvar på hotell operatørene og lykkes med salget. Det er fremdeles svært viktig, men ikke nok, kun å gi gjesten en god opplevelse. Det må også fokuseres sterkt på å selge hvert rom til den rette pris, og knytte mersalg til hver gjest. Som leder i hotell næringen i over 20 år har jeg søkt støtte til å bedre den kommersielle suksessen via flere kanaler/leverandører, og kan med hånden på hjertet si at jeg ikke har jobbet med noen som er bedre enn Sellit. De har et meget lett forståelig budskap, og formidler dette på en humoristisk og forståelig måte for alle medarbeidere. Vi kan dokumentere en betydelig ROI på vårt samarbeide med Sellit, og jeg vil gjerne jobbe med Sellit igjen.
Helge Krogsbøl
President Operation, First Hotels AS
5/5
LK Systems AS, har benyttet seg av Terje og Øystein som salgstrenere for ute- og inneselgere. Vi er veldig godt fornøyde og ser lønnsomme resultater etter å arbeidet systematisk med konkrete handlingsplaner mellom samlingene. Som eksempler på temaer har vi arbeidet målrettet med profesjonell møtebooking, prospecting av nye kunder, salgsargumentasjon og ikke minst mentale hindringer i salgsfasen. Våre selgere liker svært godt måten samlingene blir lagt opp på med en god veksling av teori, gruppearbeid og ikke minst «live» gjennomføring for å skape resultater, selvtillit og ikke minst øke produktiviteten. «Bli litt tøffere» er noe som har satt seg hos våre selgere!
Lars Petter Olsen
Daglig leder, LK Systems AS
5/5
Salgskurs med Sellit var bare helt fantastisk bra på alle måter. Dere formelig oser av glød og entusiasme. Terningkast 6!
Bodil Steen
Nasjonal Salgsteamleder Norge, Apotek 1 Kjeden
5/5
Enkelt å forstå, spot on, morsomme og veldig dyktige!
Marianne K. Christiansen
Cramo AS
5/5
Om du har salg på maten, som du bør ha om du er i hotellbransjen, er Øystein og Terje noen stjerner å ha med for å ta ytterligere steg fremover og skape en salgskultur som er levende hver dag. Gjennom sitt sterke engasjement, enkle og gode virkemidler som sørger for at du får ALLE med på laget, humor og drive, vil jeg anbefale Sellit sterkt. Jeg har brukt de gjennom flere år og ulike perioder. Metoden er tydelig og målbar og de følger opp på en god måte. De er på ballen rett og slett! Det funker og det gir resultater! Anbefales!
Lars Roalkvam
Quality Hotels Region Stavanger
5/5
Vi fikk anbefalt Sellit av Hotell 33 og min vurdering er at de skaper engasjement og får tilført en dimensjon som beskriver at alle kan være selgere på sitt plan. Vi har benyttet oss av deres tjenester ved 2 samlinger og nå sist også for å skape mer nærvær på jobben gjennom Fish Filosofien. Vi opplever at deres engasjement smitter over på oss alle i organisasjonen. Jeg kan trygt anbefale Terje og Øystein som foredragsholdere og oppfølgere.
Sidsel Thompson
Filialsjef, Bravida Norge AS, Oslo Elektro
5/5
Jeg hadde gleden av å jobbe med Øystein og Terje over en periode på flere år. I en bransje hvor salgstrening ofte ble en repetisjon av ”gammelt” nytt tilførte Sellit oss nye tanker og en metodikk som gjorde salg lett. Som personer er Øystein og Terje lett å like. De er morsomme, har glimt i øyet og ble raskt en del av oss. Deres budskap er strippet for kompliserte ord og foiler, de skapte vekst i alle de avdelinger de jobbet med. Jeg gir Sellit mine varmeste anbefalinger!
Morten Hess Pedersen
Network Norway
5/5
Jeg har hørt på mange foredrag opp gjennom årene og opplever at budskapet er ofte det samme uansett, hvem som holder foredraget. Øystein Vangsnes og Terje Bjørkhaug oppleves som nytenkende og følger med i tiden, de vet at måten vi jobber på nå er ikke den samme som -80tallet. De er særdeles motiverende og deres humør og positivitet smitter over på oss lyttere, samtidig så er de faglig dyktig og de fremstår som de har sort belte innen salgsfaget. Jeg kan på det sterkeste anbefale dem, og kommer til å booke dem ved neste anledning.
Tore Medhaug
Officer Rogaland

La oss hjelpe, så kan dere fokusere på det dere er gode på

Målet er å motivere dine ansatte.
Handlekurv
Skroll til toppen